Om oss

Advansor är en marknadsförings-, innehålls- och 

affärsutvecklingsbyrå i Jakobstad, Finland. Fokus ligger på att utveckla företag och deras marknadsföring genom att skapa rätt innehåll för rätt kund. Jag jobbar med texter, översättningar, bilder, strukturer och grafiska element. 

Då jag har ett omfattande kunnande inom  entreprenörskap och marknadsföring, kan jag erbjuda konstruktiva lösningar inom många olika områden. Om det är något jag inte kan hjälpa med så hittar jag någon i mitt breda kontaktnät som kan.

Anne-May-10.gif

Personal

 

På Advansor är det jag, Anne-May Lindgren, som arbetar som marknasförings- och affärsutvecklare samt som skribent. Jag har många års erfarenhet av uppgifter inom marknadsföring, ekonomi och företagsutveckling. Tidigare arbetsgivare är bl a   Mirka, Solving, Datacon och det regionala utvecklingsbolaget Concordia. Där gick jag vidareutbildning som företagsrådgivare 2009 och som expert inom innovationsledarskap 2010. 

Jag har också en Magisterexamen i Ekonomi från Svenska Handelshögskolan i Vasa, där jag fokuserade på marknadsföring, affärsjuridik och språk. Jag har även olika examen inom ekonomiförvaltning, grafisk design och media.   Särskilt mycket tycker jag om att arbeta med olika utvecklingsprojekt, och jag kan även fungera som expert inom olika innovationsprojekt som stöds med Business Finlands Innovationssedel. 

Utmärkelser

“Studerande Anne-May Lindgren tilldelades utmärkelsen

Årets marknadsföringsstuderande 2002

den 10.4.2013 för att hon uppvisat ett stort intresse för ämnet marknadsföring och engagerat sig i sina marknadsföringsstuder med stor framgång." 

Peter Björk / ED, professor / Svenska handelshögskolan i Vasa, Finland

Mission

Advansors uppdrag är att hjälpa dess kunder utveckla mer effektiv och lönsam affärsverksamhet genom att skapa innehåll som spelar roll. 

Värderingar

 

Advansor arbetar för kundens bästa. Jag arbetar professionellt men med människan i centrum. Jag lyssnar och analyserar för att hitta en optimal lösning på kundens problem. Jag håller vad jag lovar.