top of page

Markkinointi, mainonta ja

konsultointi

Markkinointi toimii yrityksen moottorina. Ilman markkinontia kukaan ei tiedä yrityksesi olemassaolosta eikä yritys tee kauppoja. 

Kun haluat ihmisten näkevän ja ostavan tuotteitasi ja palveluitasi on olemassa erilaisia menetelmiä. Esittelen tässä alla muutamia tarjoamani palveluja. Käy myös kotisivut- ja copy writing ja tekstit-sivuillani.   

Yhtenä yrityksesi kulmakivenä on hyvä toimintasuunnitelmaa. Suunnitelma siitä miten tienata rahaa, yksinkertaisesti sanottuna. 

 

Mutta välillä poljet kuitenkin paikallasi, vai mitä? Silloin on hyvä pyytää apua kokeneelta yrityskehittäjältä. Pystyn auttamaan sinua analysoimaan nykytilannettasi ja löytämään tien parempaan kannattavuuteen ja järjestykseen. 

Palveluni

Fästpunkt 1

Suunnittelu & strategia

Strategia määritellään menestyksekkään sodankäynnin taitona. Yritys- ja markkinointistrategiasi on vastattava seuraaviin kysymyksiin: 

  • Mikä on nykytilanteemme?

  • Mihin olemme menossa?

  • Miten pääsemme sinne?

Yhdessä luomme ymmärrystä, vision, toimintaohjeet ja kartan. 

Markkinointi-aineistot

Advansor luo sinulle korkealaatuista markkinointiaineistoa. Jälki on ammattimaista ja yrityksen selkeän ja yhtenäisen visuaaliseen ilmeen mukaista. 

 

Tarjoan esim. 

  • logot ja visuaaliset ilmeet

  • ilmoitukset, flyerit ja esitteet

  • SoMeen tulevat aineistot

SoMet ovat erittäin tärkeitä markkinointikanavia tänä päivänä. Niiden kautta voit rakentaa ja vahvistaa tavaramerkkiäsi ja edistää myyntiä.

 

Advansor auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan SoMe-strategiasi.

Sosiaaliset mediat (SoMe)

Branding / tavaramerkit

Tavaramerkkisi erottaa sinua kilpailijoistasi ja vaikuttaa asiakkaan ostoskäyttäytymiseen. 

Miten arvokas ja erottuva tavaramerkkisi on tänään?  Mitä se merkitsee asiakkaillesi? Autan sinua analysoimaan nykytilannettasi ja toimimaan kehittääksesi ja vahvistaaksesi brandiasi. 

Älä epäröi ottaa yhteyttä ensimmäistä ilmaista konsultointia varten.

   +358 40 964 2670 |  anne-may@advansor.fi

Onko sinulla jo graafinen suunnittelija?

Huippua. Taitava graafikko pystyy auttamaan sinua kehittämään visuaalista identiteettiäsi ja vahvistamaan imagoasi. Graafikko on kuitenkin harvoin markkinoinnin tai markkinointiviestinnän asiantuntija. Tarvitset myös markkinoinnin asiantuntijan jotta voisit tavoittaa menestykekkäästi asiakastasi.  

Teen hyvin mielelläni yhteistyötä erikoistuneiden graafikkojen, valokuvaajien, verkkosivutoimisojen ym. kanssa. Ota mielellään yhteyttä mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä.  

Tiesitkö...

Satunnainen markkinointi ei ole hyvä idea. Se on kuin kaataisi rahaa viemäriin. 

Kaikki mitä yrityksessä tehdään on periaatteessa markkinointia, sillä se vaikuttaa asiakkaan käsitykseen sinusta, tuotteistasi ja palveluistasi.  

bottom of page