top of page
Få framgång i din affärsverksamhet med en lättskött och effektiv webbplats

Menesty helppohoitoisella ja tehokkaalla verkkosivustolla

Miten voit erottua kilpailijoistasi ja olla löydettävissä Internetistä? Miten saat vierailijan jäämään, oppimaan lisää ja tulemaan asiakkaaksi? ​

Pelkkä houkutteleva verkkosivusto ei enää riitä houkuttelemaan asiakkaita internetissä. Mikäli harkitset yrityksesi verkkosivuston päivittämistä tai uudistamista, muista ottaa huomioon seuraavat 5 seikkaa:

1. Löytävätkö potentiaaliset asiakkaasi yrityksesi netistä?

​Hakukoneet valitsevat parhaat vaihtoehdot tuhansien eri sivujen joukosta Internetissä. Kuinka hyvin verkkosivustosi löytyy esimerkiksi Googlen hakutuloksista? Korkealle sijoittumiseksi sivustosi täytyy olla hyvin rakennettu, sisällöltään oikea ja tehokkaasti hakukoneoptimoitu (SEO). Me voimme auttaa sinua tässä ja parantaa näkyvyyttäsi. Vain löytymällä voit herättää uusien asiakkaiden huomion ja kilpailla heidän kiinnostuksestaan.

2. Onko verkkosivustosi sisältö oikeaa ja osuvaa asiakkaillesi?

Verkkosivuston sisältö on tärkeä tekijä siinä, pysyykö asiakas sivustollasi ja tutustuu tarjoukseesi. Myös asiakkaat, jotka jo tuntevat sinut, arvostavat olennaista tietoa. Kuinka usein käymme verkkosivustolla etsimässä tiettyä tietoa ja joudumme pettymään? Tiedätkö, mikä sisältö on tärkeää ja arvokasta juuri sinun asiakkaillesi? Voimme auttaa sinua analysoimaan asiakaskuntaasi ja selvittämään, millaista sisältöä he etsivät.

Image by Merakist
Image by Liane Metzler

3. Herättääkö sivustosi luottamusta?

Ostaakseen sinulta asiakkaan tulee luottaa sinuun. Mitkä tekijät ovat tärkeitä luottamuksen luomisessa? Jälleen kerran, sinulla on oltava oikea sisältö ja vastattava asiakkaan kriittisiin kysymyksiin. Kun rakennamme verkkosivustoja, tunnistamme kohderyhmäsi kriittiset ongelmat ja luomme turvallisen ympäristön sekä asiakkaalle että sinulle yrityksen omistajana.

4. Tuottaako verkkosivustosi tuloksia?

Tehokkaan verkkosivuston avulla voit tehokkaasti lisätä verkkonäkyvyyttäsi, uskottavuuttasi ja vahvistaa brändiäsi. Voit helposti kommunikoida asiakkaiden kanssa, kasvattaa myyntiä ja parantaa asiakaspalvelua, kun asiakkaat saavat nopeasti ja helposti vastaukset kysymyksiinsä ja oikean tiedon. Lisäksi se tarjoaa arvokasta tietoa asiakkaidesi kiinnostuksen kohteista ja helpottaa hyvien tarjousten tekemistä. Mitä tavoitteita haluat saavuttaa verkkosivustollasi?

5. Ymmärtääkö verkkosivustosi toimittaja todelliset tarpeesi?

Tiedätkö mitä tarvitset uudelta verkkosivustoltasi? On ratkaisevan tärkeää, että toimittaja ymmärtää todelliset tarpeesi eikä vain niitä joita mainitset. Ymmärtääkö toimittajasi markkinointitavoitteesi vai toiveesi, vai tarjoavatko vain sen, mitä olet tilannut?

Täytä saadaksesi tarjouksen

Tarvitsetko brändäyksessä apua?
Tarvitsetko nettisivustolle tekstejä?
Tarvitsetko ...?

Kiitos viestistäsi!

Offertförfrågan

Usein kysytyt kysymykset

bottom of page