top of page

Projekti Nordic Lakes Oy

Nettisivusto

Logo, verkkosivusto ja käyntikortti

www.nordiclakes.net

Nordic Lakes Ltd tarjoaa erinomaiset tilat esimerkiksi harjoitusleireille ja konferensseille upeassa ja kauniissa ympäristössä Koillis-Suomen Taivalkoskella. Nordic Lakes on vasta perustettu yritys, mutta sen omistajalla, Ronny Luukkosella, on entisenä leipomoyrittäjänä laaja kokemus yrittämisestä.

Saadakseen kaivattua näkyvyyttä, yritys tarvitsi graafisen profiilin, logon ja verkkosivuston. Sivusto sisältää myös tilojen varaussivun.

 

Värivalintaa ovat ohjanneet yrityksen kaunis toimintaympäristö sekä omistajan mieltymykset. Projektiin on kuulunut mm. graafinen ulkoasu, sivuston rakenne, toiminnot, tekstit ja muu sisältö. Alla on joitain kuvia, jotka osoittavat, miltä verkkosivusto, logo ja käyntikortti nyt näyttävät.

Logotyyppi

Jotta logo olisi mahdollisimman yksinkertainen käyttää, on hyvä, että siitä löytyy ainakin pitkänomaista ja neliöllisempää versiota. Samoin suositellaan että logosta löytyy eri värivaihtoehtoja neliväri-, mustavalko- ja negatiivitulostusta varten sekä eri versiot verkkosivustolle.

Nordic Lakes logotyp_avlang.png
Nordic Lakes logon.png

Käyntikortti

Nordic Lakes visitkort_ensidigt.png
bottom of page