top of page

Gör det du är bra på!


Idag när jag satt och arbetade med texten till en hemsida fick jag en aha-upplevelse. Jag njöt! Ja när jag skriver eller bearbetar texter känner jag mig upplivad, nyfiken och framgångsrik. Det här gör mig glad, stark och produktiv. Jag gillar alla skeden i textproduktionen, alltifrån idégenerering, informationsinsamling, utformning till finslipning av texten. #textproduktion #gördetduärbrapå #bratexter #effektivmarknadsföring


Nu vet jag ju att alla inte tycker likadant. Tvärtom har jag hört att många tycker det är jobbigt och svårt. Det syns också på många hemsidor, att företagaren hellre gör nåt annat än arbetar med sina texter. Inget fel på det, vi har alla sådant vi är bra på och som vi tycker om att göra, men också sådant som vi hellre överlåter åt någon annan.


Och det vill jag fokusera på idag: lägg din tid på det DU är bra på och anlita någon annan för det du inte är så duktig på. Om en uppgift som behöver utföras känns som en börda kanske du inte ska göra den själv, eftersom det tar så mycket av din energi. Gör i stället det du kan, det ger dig mer energi. Varför skulle du sätta din energi på nåt som bryter ner i stället för att bygga upp? #energitjuv #fåmerenergi


Få mer energi genom att anlita andra för att göra det du inte kan eller gillar
Få mer energi genom att fokusera på det du är bra på och anlita proffs för att göra sådant du inte behärskar eller tycker om att göra


Marknadsföring är ett område där många företagare känner sig komma till korta. Och det är inget konstigt med det, begreppet marknadsföring är både brett och djupt och det är lätt att gå vilse. Ganska långt klarar man sig med sunt bondförnuft. Men bondförnuft skapar inte lockande texter, grafiska profiler eller marknadsstrategier.


Och det är ju därför som jag har startat mitt företag Advansor, för att hjälpa andra företagare att skapa framgångsrik marknadsföring. Jag hoppas att du vill kontakta mig så kan vi prata mer om hur jag kunde hjälpa dig nå bättre resultat, medan du fokuserar på det du är verkligt bra på, ditt kärnkunnande. #advansor.fi #varföranlitaenmarknadsbyrå #varföranlitaenkonsult


Glädje och energi av att fokusera på det man kan
Vi blir glada och fyllda av energi när vi gör det vi känner att vi behärskar

67 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page