top of page

Marknadsföring, reklam

& konsultation

Marknadsföring är motorn i ett företag. Utan marknadsföring vet ingena att ditt företag existerar och du gör ingen business.

När du vill marknadsföra dina tjänster och produkter finns det olika metoder. Några av dem beskrivs nedan, besök också mina sidor för hemsidor samt texter och copywriting

För att lyckas i ditt företag behöver du en plan. En plan för hur du gör pengar helt enkelt. 

 

Men ibland blir det inte riktig som man tänkt sig. Då kan det vara bra att anlita en utomstående konsult med erfarenhet av affärsutveckling. Jag kan hjälpa dig hitta en väg framåt för att få mer vinst och en bättre fungerande organisation. 

Vad jag erbjuder

Fästpunkt 1

Planering & strategi

Strategi definieras som förmågan att vinna krig. Din affärs- och marknadsföringsstrategi borde svara på följande frågor: 

  • Var är vi idag?

  • Vart är vi på väg?

  • Hur kommer vi dit?

Tillsammans kan vi skapa förståelse, vision, riktlinjer och en karta. 

Marknadsförings-material

Advansor kan hjälpa dig skapa högklassigt material för din marknadsföring. Materialet ser proffsigt ut och följer företagets tydliga och enhetliga visuella identitet.

 

Jag erbjuder t ex

 

  • logo och visuell identitet

  • annonser, flyers och broschyrer

  • innehåll för sociala medier

Sociala medier är extremt viktiga marknadsföringskanaler idag.  Genom dem kan du utveckla och stärka ditt varumärke och din öka din försäljning. 

 

Advansor hjälper dig planera och genomföra din strategi för sociala medier.

Sociala medier

Branding / varumärke

Ditt varumärke särskiljer dig från dina konkurrenter och påverkar vem kunden köper från. 

Hur värdefullt och särskiljande är ditt varumärke idag? Vad representerar det i dina kunders ögon? Jag hjälper dig analysera nuläget och agera för att stärka och utveckla ditt varumärke. I

Tveka inte att kontakta mig för en gratis första konsultation!

   +358 40 964 2670 |  anne-may@advansor.fi

Har du redan en grafisk designer?

Toppen. En yrkeskunnig grafisk designer kan hjälpa dig utveckla din visuella identitet och stärka din image. Men grafiska designers är sällan experter inom marknadsföring eller marknadskommunikation. För att framgångsrikt nå dina kunder behöver du en kunnig marknadsförare.

Jag samarbetar gärna med specialiserade grafiska designers, fotografer, webutvecklare m fl. Kontakt mig gärna om du vill samarbeta med mig!

Visste du att...

Slumpmässig marknadsföring är sällan en bra ide. Det är som att kasta pengarna i sjön

 

Allt du gör i ditt företag är i själva verket en typ av marknadsföring, eftersom det påverkar hur kunden ser på dig, dina tjänster och produkter. 

bottom of page