top of page
Effektiva hemsidor hittas och ger kunden rätt information

Haluatko verkkosivuston, joka löytyy hakukoneista ja tuo uusia asiakkaita?

Tehosta online-näkyvyyttäsi tehokkaalla VERKKOSIVUSTOLLA

Miten voit erottua kilpailijoistasi ja olla löydettävissä Internetistä? Miten saat vierailijan jäämään, oppimaan lisää ja tulemaan asiakkaaksi? ​

 

Pelkkä houkutteleva verkkosivusto ei enää riitä houkuttelemaan asiakkaita internetissä. Mikäli harkitset yrityksesi verkkosivuston päivittämistä tai uudistamista, muista ottaa huomioon seuraavat 5 seikkaa:

1. Löytävätkö potentiaaliset asiakkaasi yrityksesi netistä?

​Hakukoneet valitsevat parhaat vaihtoehdot tuhansien eri sivujen joukosta Internetissä. Kuinka hyvin verkkosivustosi löytyy esimerkiksi Googlen hakutuloksista? Korkealle sijoittumiseksi sivustosi täytyy olla hyvin rakennettu, sisällöltään oikea ja tehokkaasti hakukoneoptimoitu (SEO). Me voimme auttaa sinua tässä ja parantaa näkyvyyttäsi. Vain löytymällä voit herättää uusien asiakkaiden huomion ja kilpailla heidän kiinnostuksestaan.

2. Onko verkkosivustosi sisältö oikeaa ja osuvaa asiakkaillesi?

Verkkosivuston sisältö on tärkeä tekijä siinä, pysyykö asiakas sivustollasi ja tutustuu tarjoukseesi. Myös asiakkaat, jotka jo tuntevat sinut, arvostavat olennaista tietoa. Kuinka usein käymme verkkosivustolla etsimässä tiettyä tietoa ja joudumme pettymään? Tiedätkö, mikä sisältö on tärkeää ja arvokasta juuri sinun asiakkaillesi? Voimme auttaa sinua analysoimaan asiakaskuntaasi ja selvittämään, millaista sisältöä he etsivät.

Image by Merakist
Image by Liane Metzler

3. Herättääkö sivustosi luottamusta?

Ostaakseen sinulta asiakkaan tulee luottaa sinuun. Mitkä tekijät ovat tärkeitä luottamuksen luomisessa? Jälleen kerran, sinulla on oltava oikea sisältö ja vastattava asiakkaan kriittisiin kysymyksiin. Kun rakennamme verkkosivustoja, tunnistamme kohderyhmäsi kriittiset ongelmat ja luomme turvallisen ympäristön sekä asiakkaalle että sinulle yrityksen omistajana.

4. Tuottaako verkkosivustosi tuloksia?

Tehokkaan verkkosivuston avulla voit tehokkaasti lisätä verkkonäkyvyyttäsi, uskottavuuttasi ja vahvistaa brändiäsi. Voit helposti kommunikoida asiakkaiden kanssa, kasvattaa myyntiä ja parantaa asiakaspalvelua, kun asiakkaat saavat nopeasti ja helposti vastaukset kysymyksiinsä ja oikean tiedon. Lisäksi se tarjoaa arvokasta tietoa asiakkaidesi kiinnostuksen kohteista ja helpottaa hyvien tarjousten tekemistä. Mitä tavoitteita haluat saavuttaa verkkosivustollasi?

5. Ymmärtääkö verkkosivustosi toimittaja todelliset tarpeesi?

Tiedätkö mitä tarvitset uudelta verkkosivustoltasi? On ratkaisevan tärkeää, että toimittaja ymmärtää todelliset tarpeesi eikä vain niitä joita mainitset. Ymmärtääkö toimittajasi markkinointitavoitteesi vai toiveesi, vai tarjoavatko vain sen, mitä olet tilannut?

Kaikki palvelut

Planera din webbplats väl

Tehokkaat verkkosivut

Saat myyviä, informatiivisia, mobiiliystävällisiä ja asiakaslähtöisiä verkkosivustoja, jotka toteuttavat tavoitteesi. Voimme hoitaa kaiken asiakkaan tarpeiden analysoinnista, ulkoasun suunnittelusta ja sisällöntuotannosta kuvien ja käännösten toteutukseen asti.

Välskrivna texter lockar kunderna

Myyvillä, inspiroivilla ja hyvin kirjoitetuilla teksteillä ja iskulauseilla tavoitat asiakkaasi ja varmistat, että sinut löydetään hakukoneista. Kirjoitamme mukaansatempaavia tekstejä kaikkeen, mainoksista ja esitteistä, artikkeleihin, verkkosivustoihin, blogeihin ja sähköpostimarkkinointiin.

Virtuaaliassistentti

Tarvitsetko apua kirjanpidossa, hallinnossa, käännöksissä, sosiaalisessa mediassa tai muussa markkinoinnissa? Me olemme täällä auttamassa. Voit palkata meidät virtuaaliassistenteiksi tilapäiseen suureen työtaakkaan tai jatkuvasti.

Din virtuella assistent bistår dig från en annan plats

Yrityssuunnitelman  kehittäminen

Tarvitsetko apua liikeideasi tai liiketoimintasuunnitelmasi kehittämisessä? Mietitkö, onko liikeideasi kannattava vai onko sinun vaikea löytää asiakkaita? Autamme sinua analysoimaan markkinoita ja palveluitasi sekä laatimaan liiketoimintasuunnitelman, joka kantaa pitkälle.

Använd sakkunning hjälp för att utveckla din affärsverksamhet

Mikä on asiakkaidemme mielipide?

Pekka Laurila,
EFT-terapeutti

"Anne-May on ollut erittäin sitoutunut työskennellessään uuden verkkosivustoni kanssa. Hän on hyvä markkinoija, ja on todella auttanut minua saavuttamaan tavoitteeni. Jos tarvitset uutta verkkosivustoa, voin lämpimästi suositella häntä!"

bottom of page