top of page
Effektiva hemsidor hittas och ger kunden rätt information

Vill du ha en HEMSIDA som hittas i sökmotorer och ger dig nya kunder?

Boosta din online närvaro med en effektiv WEBBPLATS

Hur kan du särskilja dig från dina konkurrenter och hittas på internet? Hur får du besökaren att stanna kvar, ta reda på mer och bli din kund?

Det räcker inte mer med en snygg hemsida för att få kunder på internet. Om du överväger att uppdatera eller förnya företagets hemsida, tänk åtminstone igenom följande 5 frågor: ​

1. Hittas ditt företag på nätet och av din målgrupp?

Sökmotorer väljer bland tusentals olika sidor på Internet för att erbjuda sina kunder de bästa alternativen. Hur väl hittas din hemsida i t ex Googles sökresultat? För att komma högt i sökresultaten behöver din webbplats ha bra struktur, rätt innehåll och effektiv sökmotoroptimering (SEO). Vi hjälper dig med det här och förbättrar din synlighet. Endast då du hittas kan du få nya kunder.

2. Är innehållet på din webbplats rätt och relevant för dina kunder?

Innehållet på webbplatsen avgör om kunden stannar kvar och tar del av ditt erbjudande. Även kunder som redan känner till dig värderar väsentlig information. Hur ofta går vi inte in på en webbplats för att söka en viss information och blir besvikna? Vet du vilket innehåll som är viktigt och värdefullt för din kund? Vi hjälper dig analysera vem dina kunder är och vilken typ av innehåll de söker.

Image by Merakist
Image by Liane Metzler

3. Väcker din hemsida förtroende?

För att köpa från dig behöver kunden känna förtroende för dig. Vilka faktorer är viktiga för att skapa förtroende? Återigen behöver du ha rätt innehåll och besvara kundens kritiska frågor. När vi bygger hemsidor identifierar vi de kritiska frågorna för just din målgrupp och skapar en trygg plats för både kunden och dig som företagare.

4. Ger din hemsida önskade resultat?

Med en effektiv webbplats boostar du effektivt din synlighet online, ökar din trovärdighet och stärker ditt varumärke. Du kan lättare att kommunicera med dina kunder, öka försäljningen och förbättra kundservicen då kunden snabbt och enkelt kan få svar på sina frågor och hitta rätt information. Den ger dig också värdefull insikt i vad dina kunder är intresserade av och gör det lättare att komma med bra erbjudanden. Vad vill du uppnå med din webbplats?

5. Vet din leverantör vad din webbplats behöver leverera? 

Vet du vad du behöver för att få ut det mesta av din nya webbplats? För att du ska få hemsidor som är till nytta är det avgörande att leverantören ser dina verkliga behov och inte bara de behov som du nämner. Förstår din leverantör dina marknadsföringsmål eller får du enbart det du beställt?

Vill du också ha en lättskött men effektiv försäljare som varken kostar skjortan eller tar semester? Som jobbar för dig 24/7 och 365 dagar i året?


Läs mer om vanliga frågor här eller be om din offert genast.

Alla tjänster

Planera din webbplats väl
Välskrivna texter lockar kunderna

Med säljande, inspirerande och välskrivna texter och slogans kan du nå fram både till dina kunder och hittas på sökmotorer. Vi skriver engagerande texter för allt från annonser, broschyrer, artiklar, webbplatser till bloggar och e-postmarknadsföring. 

Virtuell assistent

När du behöver hjälp med t ex bokföring, administration, översättningar, sociala medier eller annan marknadsföring.

Du kan anlita oss som virtuella assistenter vid tillfällig hög arbetsvelastning eller på kontinuerlig basis.

Din virtuella assistent bistår dig från en annan plats

Starta & utveckla företag

Behöver du hjälp med din affärsidé eller affärsplan? Funderar du på om din affärsidé är lönsam? Känns det svårt att hitta kunder? Vi kan hjälpa dig analysera marknaden och dina tjänster och skapa en affärsplan som bär.

Använd sakkunning hjälp för att utveckla din affärsverksamhet

Vad säger våra kunder?

Pekka Laurila,
EFT-terapeut

"Anne-May har verkligen lagt ner sin själ i arbetet med min nya hemsida. Hon är en duktig marknadsförare som verkligen pushat mig. Ifall ni funderar på en ny sida kan jag varmt rekommendera henne!"

Inger Roos,
företagskonsult, ED

"Jag är mycket nöjd med ditt arbete och med vår nya hemsida!"

bottom of page